PALVELU & TUKI

Osaavat myynti- ja palveluedustajamme sekä kattavat usein kysyttyjen kysymysten osiomme auttavat kaikissa tarpeissasi aina tuotteiden valinnasta niiden asentamiseen ja huoltoon.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Jakelijamme huolehtivat Fujitsu Generalin tuotteiden myynnistä ja huollosta Euroopassa.

Kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme luetteloon merkityiltä jakelijoilta.

Lue lisää

Mobiilisovellus vianmääritykseen iOS- ja Android-laitteille

Mobile Technician (ilmainen)

Sovelluksesta saa lisätietoja kaikkien Fujitsu Generalin nykyisten ilmastointilaitemallien virheilmoituksista. Sen avulla voi myös tarkistaa oman ilmastointilaitteen kunnon, kuten termistorin vastuksen ja paineen, ja tarkastella huolto-oppaista otettuja vianmäärityskaavioita.